nedjelja, 28. studenoga 2010.

TEČAJ DECOUPAGE PAPIR-SJENČANJE I POČETNI TEČAJ 11.2010.

Prošla je još jedna subota i još dva tečaja. Prvi je bio na redu tečaj decoupage papira na slikarskom platnu -sjenčanje. Moje zaposlene polaznice nisu se ni obazirale na fotoaparat nego su pažljivo nanosile decoupage papir i još pažljivije bitumen.
 Ovdje su gotovi radovi. Sjene su napravljene prema želji, negdje nježnije, a negdje malo jače. Zatim smo radili male vintage slike. Zatim je došla druga grupa. To je bio početni tečaj salvetne tehnike.
 Priznat ćete i sami kad vidite njihove radove, da nikad ne bi rekli da su se polaznice prvi puta susrele sa izradom predmeta salvetnom tehnikom.
Moje dame  su otišle zadovoljne kući,  noseći svoje uratke. A i meni je bilo drago jer sam im uspjela prenijeti  svu draž salvetne tehnike.
Lijep pozdrav svim kreativcima. Uživajte u danu, Jasminka.

Broj komentara: 7:

 1. Que alegria veros hacer esos trabajos tan bonitos
  Besos;Mayte

  OdgovoriIzbriši
 2. Radovi su prekrasni, ali mi nije jasno gdje je to bio tečaj.

  OdgovoriIzbriši
 3. Sve za +5, to si ti...ni ne može drugačije...prekrasno, hvala na komentaru koji si ostavila na mom blogu, pozdrav Branka
  (gdje je bio tečaj?????)

  OdgovoriIzbriši
 4. predivne radionice, radovi...!!!
  Pusa i veliki pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 5. jako lijepo, vidi se da ste imale pune ruke posla. puno prekrasnih radova

  OdgovoriIzbriši
 6. Oduševljena sam! I tužna. Zato što se nalazim daleko od Osjeka. Volela bih da naučim da napravim te stvarčice što pravite. Mogu li dobiti neko detaljnije objašnjenje, ili postupak korak po korak u slici i reči?

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...