nedjelja, 19. rujna 2010.

TEČAJ

Tečaj 09.2010.
Još su jedna subota i dva tečaja za nama. Prvo je bio tečaj 3d tehnike u kombinaciji sa salvetama. Radili smo 3d efekt na teglama pomoću modelir mase, zatim 3d efekt na slikarskom platnu pomoću modelir paste i 3d efekt pomoću decoupage papira i metalne folije.
Bilo je toliko posla da sam kasno krenula sa fotografiranjem , tako da se ne vide sve polaznice i njihovi radovi, ali to ću ispraviti slijedeći put.
Gospođa Jasna iz Belišća ( http://kaoigra.blogspot.com/ ) već je radila sa modelir masom, tako da je ona svoje suncokrete na tegli radila sa metalnom folijom. Ponosne vlasnice trodimenzonalnih slika.
"Ovo sam ja napravila!"
Poslije trodimenzionalnosti na red su došli zlatni listići.
Radili smo ikone ...
...i ukrašavali pozlatom vrčeve.
Grupa je bila manja, pa sam stigla fotografirati gotove radove. Ovako su izgledale gotove ikone ......a ovako su izgledali vrčevi. Zlata je bilo na sve strane, i po vrčevima i po nama.

Vjerujem da su polaznice zadovoljne i ponosne na svoje radove. Ja svakako jesam ponosna na svoje polaznice.
Iduću subotu je na redu tečaj decoupaga na slikarskom platnu i tečaj dvokomponentnog laka za raspucavanje. Tečaj decoupaga je popunjen, a ima još mjesta na tečaju 2k laka. Radit ćemo dva tanjura , crni i bijeli, i onda ćemo raspucavati preko njih i utrljavati zlatni prah. Slobodno se prijavite ako ste zainteresirani.
Želim vam ugodan ostatak vikenda i pozdravlja vas Jasminka.

Broj komentara: 5:

 1. Prelijepi radovi!
  Vidi se po fotografijama da su cure uživale na radionici, vesele su i sretne.
  Pusa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ikone su mi fenomenalne, ali i svi ostali radovi sa modelir masom...polaznice su dale ono najbolje od sebe, a najveća im je nagrada što su nešto naučile uz tvoju pomoć :)))
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja sam početnica u ovoj umjetnosti,ali jako sam sretna što sam uspjela napraviti ikonu ali i vrč. Prelijepo, hvala učiteljice !

  OdgovoriIzbriši
 4. Draga Jasminka, evo mene opet do tvog bloga, ali ovaj puta da te pozovem da svratiš na moj blog i preuzmeš jednu sunčanu nagradu! Pusa

  OdgovoriIzbriši
 5. bravo,drago mi je da je bio veliki odaziv i da su sljedece radionice već popunjene! radovi su prekrasni!

  pusa,tina

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...