četvrtak, 6. siječnja 2011.

CRIJEP SA ČIPKOM

Crijep je rađen modelir pastom preko čipke i salvetama.
 Reljefni otisak je naglašen zlatnom bojom.


Ovakav crijep radimo na tečaju u subotu , od 18-21 h. Osim crijepa, radimo i kutiju također pomoću čipke. Za taj tečaj ima još 1 mjesto slobodno.
Od 14-17 h je na rasporedu shaby chic. Također radimo crijep i jednu okruglu, drvenu sliku. Za taj tečaj ima još 4 mjesta. Za informacije i predbilježbe možete zvati:098518464.
Pozdrav, Jasminka.

Broj komentara: 8:

  1. Uuuuu ovo ostavlj bez daha a ja jesam inače slavonka ali sam sada dalekooooo i baš mi je krivo što se ne mogu družiti sa vama,a da krenete u turneju po gradovima?

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoji crijepovi koje radiš u kombinaciji "čipka+salveta" su mi zaista posebno lijepi, pa tako i ovaj...prelijep je...jooooj, ma divan je i ne mogu ga se nagledati!
    Ti to tako dobro osmisliš i iskombiniraš...bravo za tebe, a tvojim učenicama zavidim što će upravo to naučiti na radionici!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jasminka je genijalna. Crep je ocaravajuci, a tecaji su osecam jako produktivni i da nisam hiljadu kilometara udaljena, bar da mogu sada da sednem i dodjem, garantovano bih se prijavila. Meni bi to posluzilo, jer ko zna sta bih jos ja od ovoga izmislila. Jasminka, stavljas me na muke, al hvala ti na ovom postu, naci ce se resenja. Jas zelim posetiti jedan od tvojih tecaja,osecam da si osoba puna carolija. Odoh da sanjam i mastam. Masta moze svasta. LP

    OdgovoriIzbriši
  4. crijep je odličan! i sama volim raditi decoupage na crijepovima,ali nisam baš često koristila čipku..to mi je slijedeće što ću probati...Crijep je jako lijep posebno što su korištene nježnije boje koje baš idu uz čipku, a time je i motiv došao u prvi plan.jako lijepo! pozz

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...