srijeda, 26. listopada 2011.

PONUDA ZA TEČAJEVE

S desne strane posta napisala  sam raspored za kraj 10. i početak 11. mjeseca. Ovdje vam donosim fotografije predmeta koji se rade na pojedinom tečaju.
U subotu, 29.10. 2011. od 14-17 h je tečaj salvetne tehnike - pittorico. Radimo stakleni, prozirni tanjur tehnikom odozdo, te sliku na slikarskom platnu. Radimo sa rižinim papirom i decoupage papirom.
 Istu subotu u terminu od 18-21 h je na rasporedu oslikavanje stakla. Oslikavamo bočicu neprozirnim (punim) bojama za staklo...
 ...čašu-svijećnjak frost bojama za staklo preko šablona, te prozirnu vazu iz prošlog posta pomoću prozirnih boja za staklo.
U subotu 05.11. 2011. u terminu od 14-17 h je na rasporedu božični tečaj. Pomoću salvetne tehnike radimo kućicu koja je zidni ukras, te radimo čašu-svijećnjak. 
 Nakon toga je na redu tečaj salvetne tehnike u kombinaciji sa čipkom. Ukrašavamo teglu pomoću decoupage papira ...
 ...i crijep pomoću salveta.
 U subotu 12.11.2011. od 14-17 h na redu je tečaj crtanog zlatoveza i crtane bijele čipke.Radimo na crnom tanjuru ...
 ... i na prozirnoj staklenoj kugli.
 Isti dan u terminu od 18-21 h je na redu tečaj: kućice u snijegu. Radimo kućicu u prozirnoj kugli ( sa sniježnom pozadinom ), te trodimenzionalnu kućicu sa dvorištem i ostalim sitnicama. Kućica je pogodna za polaznice koje imaju manju djecu ili unučad jer se sa kućicom djeca mogu igrati.
Fotografije ostalih tečajeva ćete moći pogledati početkom 11.  mjeseca. U pripremi su i tečaj izrade adventa i vjenčića za vrata, zatim neizostavni božićni tečaj iznenađenja. Također ćemo imati u ponudi tečaj izrade božićnih kuglica za bor na drugačiji način nego što smo do sada radili. Od novih tehnika imat ćemo tečaj imitacije željeza i terakote, i to na staklu. 

I poruka mojim dragim blogericama: pratim sve vaše blogove, ali sad jednostavno nemam vremena ostavljati komentare koliko bih željela. Nemojte mi to uzeti za zlo. Kad su novi tečajevi u pripremi, ja napravim po nekoliko stvari prije nego što se odlučim što ćemo raditi na tečaju. A to sve oduzima jako puno vremena. Samo vi i dalje budite vrijedne i učinimo ovu našu svakodnevicu ljepšom. Puno pozdrava svima koji me prate putem bloga. Jasminka 

2 komentara:

  1. Zbilja divni radovi! Posebno mi se sviđaju radovi sa čipkom! Veliki pozdrav, Zondra:)

    OdgovoriIzbriši
  2. I love you... vredice nasa.. Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...