petak, 23. studenoga 2012.

DVA POSEBNA ADVENTA

Jel vam se desilo da ste se u subotu navečer sjetili da je sutra prva nedjelja adventa, a vi imate samo svijeće koje ste kupili u obližnjem dućanu. Prvi advent je napravljen za takve prilike. Na stakleni tanjur na kojem su trebali stajati kolači, posipajte umjetni snijeg. Na njega stavite kupljene svijeće. Oko svijeća posložite ono što imate kod kuće: gipsane odljevke, rasparene perle, umjetno voće ( posipajte ga snijegom )...Sigurna sam da se možete sjetiti barem još par stvari koje možete staviti na tanjur ( npr. orah ).

 Ne kažem da morate imati sve četiri nedjelje ovaj advent, ali poslužit će dok vi ne napravite novi po želji.

 Drugi advent je također jednostavno za napraviti. Njegova posebnost je u tome što se lijepo uklapa u modernije domove, npr. uz crni ili bijeli namještaj s visokim sjajem.
 Na crni tanjur sam stavila bijeli organdi, svijeće, stiroporne kugle koje sam obojala u crnu boju. Ja sam dodala i malo metalik paste na stiroporne kugle. Još sam dodala staklene kamenčiće, biserne perle, bijele leptire, te crne gipsane odljevke koje sam prešla ljubičastim voskom.
 Na kraju sam dodala mašnu od ljubičastog organdija.
I dva adventa su gotova. Na prezentaciji smo radili i klasični advent od slamnatog koluta, ali njegove fotografije drugom prilikom ( pokušat ću napraviti tutorijal za one koji nisu mogli doći na prezentaciju ). Sve vas lijepo pozdravljam. Jasminka

4 komentara:

  1. originalna ideja,
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  2. Πολύ όμορφες ιδέες! Σε ακολουθώ και ελπίζω να με ακολουθείς κι εσύ.Μου αρέσει η σελίδα σου!Καλημέρα!

    OdgovoriIzbriši
  3. Odudara od klasike, jako lijepo.Branka.

    OdgovoriIzbriši
  4. stvarno su posebna jako mi se sviđaju

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...