četvrtak, 16. rujna 2010.

KUTIJA SA SUNCOKRETIMA

Dragi moji, prvo izvještaj sa druge osječke razmjene salveta. Razmjena je bila uspješna. Bilo je salveta koje je stvarno teško naći u prodaji. Kao da smo se vratili u djetinjstvo. Znate ono kad pred djecu stavite hrpu bombona, pa se djeca ne mogu odlučiti koji prije uzet. Tako je to jučer izgledalo. Ali, nema veze. Bitno je da smo mi barem na pola sata osjetili ponovno dječju radost i ushit.
Idemo dalje. Službeno otvaram sezonu suncokreta i grožđa. Znam da su suncokreti ljetno cvijeće, ali oni mene podsjećaju na jesen.Ovo je kartonska kutija rađena shabby chic tehnikom.
Podloga je tamno smeđa, a gornja boja je boja slonovače. Preko toga je išao rižin papir sa motivom suncokreta.
Na latice suncokreta ponegdje sam stavila zlatne listiće.
Kutija je predviđena za nakit ili za naočale, pa sam iznutra stavila deblji filc da se naočale ili osjetljiviji nakit ne "ogrecaju".
Ovako kutija izgleda sa strane.

Sve vas lijepo pozdravljam. Jasminka

Broj komentara: 8:

  1. Prelijepi suncokreti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sunca žuta predivna na kutijici.... a i ja sam bila na razmjeni ( naravno )i kada sam došla kući u miru pregledala donešeno blago, hahaha. Još samo da to i upotrijebim i eto ushita!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala ti draga Jasminka na lijepom komentaru na mom blogu, pusa tebi i kćeri:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Jasminka, ovo je umjetnost!!! Shabby chic kutijica ti je divna, kako izvana, tako i iznutra! Lijepo si nam dočarala veselu razmjenu salveta, posebno mi se sviđa kako si rekla "...pred djecu stavite hrpu bombona..." haha...baš sam se nasmijala na to, jer je to stvarno tako...mi smo opsjednute salvetama... :)))
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Drago mi je, da je razmjena salveta prosla veselo, a kutijica ti je preslatka, i ja volim suncokrete (i mene asociraju na jesen??) i naravno shabby. Bravo Jasminka;)) Pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Još uvijek sam pod dojmom razmjene salveta na kojoj je bilo prekrasno. Do deset sati navečer sam pregledavala svoj "plijen",tj. salvete koje sam razmijenila i nisam im se mogla prestati diviti.Mislim da ću posuditi tu ideju o razmjeni...

    OdgovoriIzbriši
  7. kutijica je prekrasna,drago mi je da je razmjena super prošla i da je svatko našao nesto za sebe.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma perfektna je.Nesto salveta imam viska, pa ako netko ima potrebu, drage volje cu proslijediti sto imam viska,
    tajana.bajcic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...