subota, 26. ožujka 2011.

JAJE 2

Iako nisam ljubitelj glitera na Uskrsnim jajima, ponekad ih ipak upotrijebim. Ovo su plastična jaja premazana ljepilom za salvete i posipana gliterima.
 Nemojte cijelo jaje preći ljepilo, nego samo onaj dio gdje želite glitere određene boje. Kad se taj dio osuši, tek onda pređite ljepilom slijedeći dio i posipajte gliterima druge boje.
 Kad se jaje osuši, zlatnom konturom za staklo sam obrubila polja sa gliterima.
 A kad se osuše i konture, sve prelakirajte ili ćete imati glitera ne samo u vašem domu, nego i kod susjeda.A sad obavijesti. Danas je tečaj craclea sa salvetama u 14 h. Ima još mjesta. U 18 h je radionica za članove udruge Škare i kist. Učimo slikati prozirnim bojama za staklo. Zainteresirani članovi još se stignu javiti.
Sa desne strane posta je objavljen raspored tečajeva za 4. mjesec. Možete rezervirati mjesto za određeni tečaj, a još se čujemo telefonom za potvrdu dolaska. Ovih dana će među postovima biti fotografije predmeta  koje radimo na tečajevima.
Sve vas lijepo pozdravljam. Jasminka

Broj komentara: 9:

 1. Meni se baš sviđa to posipano gliterima!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Ovo stvarno izgleda raskošno:))

  OdgovoriIzbriši
 3. koje odlične ideje imaš Jasminka!Meni je ovo merveilleux!

  OdgovoriIzbriši
 4. Svecana i raskosna, bravo:-)
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 5. Imala sam nekih problema u postavljanju komentara, pa sam ovo nasumice napisala samo da proverim da li ce komentar proci... :-)Radovi su fantasticni ,super je ideja sa gliterima.Svojevremeno sam koristila griz i mak za ovakve izvedbe,lepkom sam iscrtala razne cvetice ...Pozdrav

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...