nedjelja, 5. lipnja 2011.

KORPICA SA MARGARETAMA I VAZA

Od ovog mjeseca u ponudi tečajeva kreće i tečaj dekorativnog slikanja. To je vrsta slikanja koja se većinom koristi za dekoriranje raznih predmeta. Mi ćemo raditi sliku na slikarskom platnu, a onda to naučeno možete primjeniti na raznim predmetima. U ponudi će biti više vrsta cvijeća. Mi u subotu krećemo slikanjem korpice sa margaretama. Decorativno slikanje se radi preko sheme,  tako da se ne morate bojati kako ćete to napraviti.
I da ne bude zabune. Ovo nije tečaj one stroke tehnike.One stroke je zahtjevnija tehnika i sve zainteresirane za tu tehniku upućujem da se jave gospođi Branki sa bloga http://brankadomnjak.blogspot.com/ .
 Ova vaza je primjer kako se može naučeno primjeniti i dekorirati uporabni predmet.Tečaj će se održati u subotu 11.06. 2011. od 18-21 h. Sve zainteresirane molim da se predbilježe na moj broj 098518464.
Radove sa radinice Udruge Škare i kist, gdje smo izrađivali ružice, možete pogledati ako kliknete ovdje http://skareikist.blogspot.com/ .
Sve vas pozdravljam i svima želim ugodan dan. Jasminka

Broj komentara: 8:

 1. Good morning!!! It' s lonely!!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. predivno, oduševljena sam, a vaza tek :):)

  OdgovoriIzbriši
 3. prekrasno! želim vam puno polaznika na radinicama!

  OdgovoriIzbriši
 4. Šta je sad pak to? Dekorativno slikanje preko šeme? Ajoj Jasminka, mogla bi nas na blogu malo počastiti ovom poslasticom nakon završenog tečaja, jer ne mogu si uopće predočiti kako bi se to trebalo raditi, a izgleda mi jako zanimljivo i čini mi se da bi to mogao i apsolutni početnik poput mene!
  Prekrasno je!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. I ja bih opet da si puno bliže!

  OdgovoriIzbriši
 6. Puno uspjreha u radu, a radovi su prekrasni, pozdrav svima. Loredana

  OdgovoriIzbriši
 7. Zanimljivo, kosarica sa margaretama je prelijepa:-)
  Pusa

  OdgovoriIzbriši
 8. ma ne da je predobro, nego sam se zaljubila u slikicu sa korpicom. ja inace imam veliku ljubav prema korpama i cvecu, pa eto mi sad ljubavi do plafona. Pozzz i pusa

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...