utorak, 28. lipnja 2011.

OBAVIJESTI

Nekoliko obavijesti vezanih za Hobby art i tečajeve.
- Od četvrtka Hobby art radi dvokratno, od 08.00-12.00  i od 17.00 - 20.00.
- U subotu 02.07. 2011. od 14.00-17.00 je tečaj dekorativnog slikanja. Slikamo korpicu sa margaretama na slikarskom platnu. Radimo pomoću sheme tako da nije preteško i mogu slikati i osobe bez posebnog znanja slikanja. Ispod je moja slika  pomoću koje je napravljena shema i  ispod nje slika jedne od polaznica tečaja koja je slikala sliku prošli put na tečaju.


 - 0d 18.00-20.00 , istu subotu, na redu je besplatna radionica izrade ružica od organdija za članove udruge Škare i kist. Radi ograničenog mjesta, obavezna je prijava.
 - U subotu 09.07. 2011. od 18.00-21.00 je tečaj shabby chica sa salvetama. Radimo crijep i sliku na okrugloj, drvenoj dasci. Tečaju mogu prisustvovati i početnici u salvetnoj tehnici.
- -Raspored tečajeva je objavljen sa desne strane posta, zasad samo za dvije subote, a za par dana će biti za cijeli 7. mjesec.
- Predbilježbe za tečajeve su obavezni.
Toliko za sada. Svima lijep pozdrav od Jasminke.

3 komentara:

  1. korpica je ekstra. Obzirom da ih ja sama i pravim, mogla bih jednu dekorisati cvecem. Uvek dobijem neki novu ideju, dok uzivam u vasa cuda. Ovo je prelepo naslikano.
    Lepo, divno leto, i puno lepih stvari u njemu zelim i hvala za sve komentare, uvek me toplo obraduju. Da li to neka posebna energija od suncokreta ili licno tvoja, onako suncokretska nije toliko vazno, vazno je jedno da je ovo sve prelepo i da uvek struji ta divna energija. Evo ne prestajem da se smeskam, obozavam vas sve redom moje kreativke. Hvala, hvalaaaaaaaaa i pusa obavezno.

    OdgovoriIzbriši
  2. moram i ja konačno na jednu hobby radionu :) :)

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...