srijeda, 11. kolovoza 2010.

KUTIJA SA SVJETIONIKOM

Nastavljam u morskom stilu. Ovo je kartonska kutija koja je prvo obojana tamno zelenom akrilnom bojom. Nakon voska sam prebojala bijelom akrilnom bojom, te nakon sušenja prebrusila. Zatim sam zalijepila motiv sa salvete. Na samoj salveti motiv je isprintan na četvrtini salvete, a na drugoj četvrtini su bijelo-zelene pruge koje sam upotrijebila za stranice donjeg dijela kutije. Nakon sušenja kutijicu sam prelakirala mat lakom osim poklopca gdje je motiv. Njega sam prelakirala Aquagelom koji nakon nanošenja izgleda kao da je prelakirano tri puta. Na salvetama posebno istakne boje.
Nakon sušenja laka, oko motiva na poklopcu sam zalijepila srebrnu špagu.
Na donjem dijelu kutije sam izbušila rupe i kroz njih provukla srebrnu špagu. Oko rupa sam nanijela srebrnu konturu za staklo radi imitacije nitni ( u nedostatku pravih nitni ).
I ovo je gotova kutija spremna da se u nju stave školjke ili uspomene s ljetovanja.
Uživajte u izradi, vaša Jasminka.

Broj komentara: 9:

  1. Prekrasna ti je morska kutija Jasminka!
    Bravoo!
    Veliki pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  2. ovo mi je jedna od najdražih salveta a ti si iz nje izvukla maksimum.....svjetionik divno izgleda a donji dio kutije i "nitne" su ti genijalna ideja.......špaga daje onaj zadnji touch cijeloj ovoj morskoj priči:))))).....
    toliko mi se sviđaju ove nitne da mislim da ću te kopirati:))))......plaćam i autorska prava:))))...
    pusa:))).....

    OdgovoriIzbriši
  3. ah kutije, moja slatka patnja, a ova kutija je preslatka!

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan rad u koji si ukomponirala puno detalja i time postigla savršenstvo...ovo sa provlačenjem špage i kontura kao imitacija dalo je taj zadnji touch kako je rekla Mare... :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se s curkama i meni je ideja s nitnama zaista originalna a špaga je višnja na šlagu. Još samo da se napuni školjkama i tko ne bi u nju zavirio.

    OdgovoriIzbriši
  6. Shabby morska kutija ti je predobraaa, fantasticno izgleda, bravo Jasminka:)))
    Pusaaa

    OdgovoriIzbriši
  7. A meni se čini da sam ovu prekrasnu kutiju vidjela i uživo ( u Hobby artu u Osijeku), kao i onu čudesnu prozirnu kutiju za marame iz prethodnog spota!Kako sam ja privilegirana!Ostale blogerice mogu gledati na fotografiji, a ja mogu i uživo!
    Navratila sam jučer, škicnula malo što ima, naravno potrošila i nešto novca, kako to već i biva. Veliki pozdrav od Jasne

    OdgovoriIzbriši
  8. Koja dobra kutija! Super ideja sa špagicom. Predivna je :))

    OdgovoriIzbriši
  9. kutijica je savršena,ovakav motiv još nisam nigdje vidjela,prekrasan je. ovo sa špagom je super ideja. Bravo!!!

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...