četvrtak, 17. ožujka 2011.

ULJE? MA, NE...

Ako ste pomislili da sam prešla na slikanje minijatura uljanim bojama, pa varate se. Još jedan u nizu mojih lažnjaka.
 Salveta je nanešena preko modelir paste radi teksture tj. da izgleda kao da je potrošeno "jako puno uljane boje" za ovu minijaturu.

 Slika je u okviru i kao prave uljane slike, ima i paspartu.
Ovo je drugi predmet koji se radi na tečaju - salvete kao imitacija ulja. Prvi predmet je oval - kao ona zdjela s voćem iz prijašnjeg posta.
Osim tog tečaja, u subotu je i tečaj salvetne tehnike-raspucavanje pomoću craclea od 14-17 h. Za taj tečaj ima još slobodnih mjesta za prijavu.
Vani je ružno vrijeme što znači da je idealno vrijeme za napravit nešto novo, bilo kojom tehnikom. Zato, dame moje, budite vrijedne i uživajte u stvaranju.
Pozdrav svima, Jasminka.

Broj komentara: 11:

  1. Prekrasno Jasminka!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. laži,laži ,laži me
    ti to radiš najbolje:)))))....
    ti is neiscrpan izvor ideja:)))...

    OdgovoriIzbriši
  3. ma ne mogu vjerovati, kad sam počela čitati početak posta odmah sam zapjevala: laži, laži, laži me.... joj ove Mare, stalno mi krade riječi iz usta, haha....
    E ovdje uvijek nešto novo naučim!! Salveta preko paste, to mi nikada ne bi palo na pamet!! Hvala mojoj web učiteljici:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Auuuu,nisam očekivala toliko dobrih laži od tebe!!!!Fakat sam prevarena!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hahahahah, Jasminka. Laznjak, ja prosto ne bih mogla da ovako nesto divno zovem laznjakom. Moj predlog je promeni mu ime, jer je savrsenstvo jedne fenomenalne osobe i nikako se ne slazu ta dva pojma. Kisssss i radujem se da mnogo osoba upravo uce sve ovo od jedne tako divne osobe i znam i to da za sve sto jos nisam savladala dolazim kod tebe, znam da je pravo mesto. Hvala ti.

    OdgovoriIzbriši
  6. htedoh da kazem da i ime Savrseni laznjak, ili slatki laznjak, ili laznjak sa savrsenstvom su ok imena, jer je zaista divan rad i zasluzuje bar i malo vise. Nemojmo biti preskromni prema svom licnom umecu, bilo ko od nas ovako u svetu umeca, bilo bi steta. Kad pomislim unazad koliko sam slabo cenila svoje umece nesvesno, sada znam da to uradim sa punim elanom,znam da gledam dubinski u to sto je i u meni i oko mene,znam da se sladim svime i ucinim sve slatkim, jer nase misli su zaista uvek nasi tvorci. Ljubim vas sve.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga, laznjak je fantastican!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  8. I više nego dobro! Dala bih ruku u vatru da ovo nije salveta! Savršen rad, a meni si dala razmišljati :)))
    Pusaaa

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasan rad, a i u pravu si, kad je vrijeme ružno ajmo stvarati!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. prvi put vidim ovu salvetu,jedinstvena je i krasna..slika je savrsena,bravo jasminka!!pusaaaa!!!

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...