subota, 14. travnja 2012.

KUHAR I OBJAŠNJENJE

Ipak ćemo prvo objašnjenje, a onda o kuharu. 
Primjetili ste već, da nema rasporeda tečajeva za 4. mjesec, a i ja sam rjeđe na netu. Razlog za to je prelazak na drugo radno mjesto. Jučer je bio moj zadnji radni dan u Hobby art-u u Osijeku. Prije četiri godine prekrasan mladi bračni par , dao mi je  priliku i zaposlili su me. Nisam trgovac po struci, samo sam kreativac, ali bez obzira na to, vjerovali su da ću naučiti trgovački dio posla. Četiri godine sam išla na posao koji sam veoma voljela. I sad se sigurno pitate : pa u čemu je onda problem i odlazim. Moja kćerka otvara suvenirnicu i trgovinu sa hobby materijalima, tako da prelazim kod nje. Kad me je pitala da dođem kod nje raditi, ni trenutka nisam dvojila. Uvijek mi je obitelj bila prva, pa tako i sada. O novoj trgovini i tečajevima ću napisati kad budem malo više znala. Ovaj post ipak posvećujem svojim bivšim šefovima uz jedno veliko HVALA za  divne godine koje sam provela kod njih.
Da ne pomislite da sam depresivna ( jesam tužna što odlazim, ali se radujem novim izazovima na drugom radnom mjestu ), donosim vam ovog veselog kuhara.
 Kuhar je rađen salvetnom tehnikom i to trodimenzionalno.


 Volim kad predmeti imaju i uporabnu svrhu, tako je i ova pločica podloga za samoljepljive žute listiće.
 Kad se potroše, na to mjesto se samo zalijepi novi blok listića.
 Pločica s kuharom je predviđena za kuhinju,  gdje možete djeci ili mužu napisati: KUPITE  KRUH, NE MORATE ČEKATI DA JA DOĐEM S POSLA
Sad ćemo se opet čitati češće, pa do slijedećeg posta, lijep pozdrav od Jasminke.


Broj komentara: 8:

  1. odličan mi je ovaj rad.upravo sam naručila takvu salvetu i tada sam pogledala ovu pločicu..super fora!javi kad otvorite trgovinu i sretno u poslu!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, kuhar je presladak:-))
    Puno srece i uspjeha!

    OdgovoriIzbriši
  3. To sam čekala,mislim trgovinu s našim sitnicama koje život znaće. Javite kada je otvorenje dolazim svakako. Veeeeeliki pozdrav. Marija Slišković

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš lijepo!Veselim se s tobom i želim Vam puno sreće s novim dućanom!

    OdgovoriIzbriši
  5. Jasminka, što da vam kažem, nego hvala što ste u našu radnju svakodnevno unosili osmijeh, uvijek pozitivan stav i dobro raspoloženje, hvala što ste bili s nama :-)
    Sigurna sam da ćete na novom poslu biti jednako uspješni i zadovoljni, želim vam svu sreću!

    OdgovoriIzbriši
  6. Puno sreće u novom poslu i svakako moram znati gdje i kada se otvara radnja, dolazim!!!Sretno i vidimo se.
    Kuhar savršen i odlična ideja.Ovo spada u moju kategoriju"to moram imati".Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...