utorak, 22. svibnja 2012.

ZAHVALA

Nisam zaboravila, samo sam čekala da stvari krenu prema nekoj normali. Uglavnom,
HVALA
svima na lijepim željama povodom otvaranja nove trgovine. Pošto smo tek "beba", ne ljutite se na nas što još uvijek pužemo. Trudimo se što prije prohodati. To govorim jer nam još uvijek nedostaje dio robe koji imamo u planu. Roba će dolaziti, samo vas molim za strpljenje. S desne strane posta piše vam Boje snova facebook. Kad kliknete na to, otvorit će vam se stranica radnje na facebooku. Kako bude roba dolazila, tako ću vam fotografirati da možete vidjeti što imamo u ponudi. Također, tamo će biti i fotografije s tečaja.
A sad nešto drugačije od stvari koje inače radim. Dvije slike na gipsanom okviru napravljene pomoću prirodnih materijala.
 Cvijet je kupljen gotov, a napravljen je od dijelova šišarke.
 Još sam koristila jutu, rafiju i sisal u trakama.


Novi raspored za tečajeve je s lijeve strane posta. Pozdrav svima. Jasminka

2 komentara:

  1. Drago mi je na tvojoj trgovini.Samo naprijed!Imaš ljepe radove i vjerujem da će biti dobre prodaje.Puno te pozdravljam i veselim se zajedno s tobom!

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Jasminka, čestitam!!! Uopće ne sumnjam u to da će se trgovina vrlo brzo napuniti robom, samo neka bude i puno kupaca! To je druga trgovina? Ako se dobro sjećam jednom si spomenula da radiš u hobby dućanu, pa zato pitam. U svakom slučaju, želim ti puno uspjeha i šaljem puse!
    Eh, zaboravila sam reći da su prekokrasne slike od prirodnih materijala...tebi zaista sve ide od ruke :)))

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...