srijeda, 9. siječnja 2013.

CRTANA BIJELA ČIPKA NA MEDIAPANU

Često radim crtanu bijelu čipku, i to najviše na staklu. Vaza rađena ovom tehnikom izgleda posebno elegantno, a boce rađene tom tehnikom su savršene za pozivanje u svatove. Međutim, nekoliko polaznica tečaja se žalilo što se bijela čipka ne može raditi i na nečem drugom osim stakla. Ovo je primjer da može.
Ploča od mediapana je prvo obojana crnom akrilnom bojom. Zatim je napravljen rub motiva bijelom konturom i na kraju je sve popunjeno bijelom bojom.
Pločica može biti kao ukras ili uz čavliće može poslužiti kao vješalica.
Također, vješalice ne moraju samo biti za ključeve ili pregače. U sobi mlade žene koja voli tradicijske motive na moderan način, vješalica može poslužiti za vješanje dugačkih ogrlica koje se inače uvijek zapletu u kutijama.

 ...detalj...
Kod nas u trgovini Boje snova možete kupiti ovakvu mediapan ploču, akrilne boje, ali i sheme za crtanu bijelu čipku. A ako niste sigurni kako napraviti takvu sliku, imamo i tečajeve. Tečajevi su ovaj mjesec na 15% popusta.
Dosta pisanja. Vidimo se sutra na besplatnoj prezentaciji osnova salvetne tehnike koja počinje u 18 h. Pozdrav. Jasminka

2 komentara:

  1. Crtana čipka - mislila sam da je to peace of cake - sve dok nisam probala. Zato mi je ovo savršeno. Još moram puno vježbati.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...