srijeda, 2. siječnja 2013.

OBAVIJESTI

Kažu da za dobre želje nikad nije kasno. SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2013 želim vam od sveg srca. Nek vam se ostvari sve što ste si poželjeli.
 
Ja u Novu krećem s novim planovima koji su vezani za trgovinu Boje snova, pa ću i vas upoznati s njima.
Prvo: Besplatne prezentacije kreću idući tjedan i to osnovama salvetne tehnike. Prezentacija će se održati u četvrtak 10.01.2013. u vremenu od 18-19 h. Znam, znam, većina vas već zna sve o tome. Zato će prezentacija trajati 15 - 20 min, a ostatak vremena ćemo si čestitati Novu, piti kavu i jesti kolačiće. Pozivamo vas da dođete i vi. Do tada ćemo napraviti raspored besplatnih prezentacija za 1. i 2. mjesec.
Drugo: Ovaj tjedan neće biti zadanih tečajeva, nego samo individualni na koje se možete javiti. Nazovite i dogovorit ćemo se za termin koji vama odgovara i koji tečaj vas zanima.
Treće: U utorak 08.01.2013. održat ćemo radionicu za djecu u vremenu od 17-19 h. Pošto su školski praznici, djeca će imati priliku prisustvovati radionici na kojoj ćemo izrađivati vješalicu za kaput. Radit ćemo na mediapanu pomoću akrilnih boja i decoupage papira. Cijena radionice će biti 60,00 kn. Predbilježit se možete na broj radnje 212-091. Djecu možete ostaviti same na radionici, ali također i pratnja djeteta može biti cijelo vrijeme na radionici.
Četvrto: SIJEČANJSKI POPUST- svi tečajevi su 15% jeftiniji. Tako da je cijena tečaja 102,00 kn ili 68,00 kn.
Eto, to je za početak. O drugim planovima kasnije.
Sve vas lijepo pozdravljam, a sutra nastavljamo s fotografijama radova. Jasminka

Nema komentara:

Objavi komentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...