četvrtak, 3. svibnja 2012.

MUKE PO PAPIRIMA

Danas su ovdje trebale biti fotografije s otvorenja trgovine. Ali, ništa od toga. Ispalo je da nam nedostaje još jedan papir koji je trebao jučer biti gotov. Međutim, bez njega ne možemo početi raditi.
Kad su papiri u pitanju, koliko god čovjek bio spreman na to da neće ići sve po planu, ipak to malo pogodi. Zato tek sad pišem ( cijelo jutro sam bila tužna). Kažu ljudi da takve stvari samo ojačaju čovjeka, pa tako i nas. I dalje čekamo papire, pripremam nove predloške za tečajeve i naručujemo novu robu. Zato sad neću ništa pisati kad bi trebalo biti otvoreno. Kad bude sve kako treba, javim vam na blogu. A sad idem kod kćerke koja otvara trgovinu. Danas joj je rođendan. Zato ću sad zaboraviti na probleme oko otvaranja i idem nazdraviti tome što sam prije 25 godina donijela na svijet predivno dijete.
Sretan rođendan, Veronika. 


3 komentara:

  1. Sretan rođendan Veronika!!!!!!!!!

    A što se papira tiče ...a joooooj to su muke,ali sve muke prođu pa će i te.Ma Jasminka imali ste i težih dana.Biti će sve u redu za koji dan! Pozdrav!

    Marija S.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne vrijedi trošiti energiju na on što ne možeš promijeniti, a naš birokratski aparat je jedna od tih stvari!
    Veroniki želim od srca sretan rođendan, što manje muka po papirima,sve najbolje s trgovinom!!!Uživajte svi skupa i sretno proslavite rođendan:):):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne živciraj se. Ne vrijedi. Pričekat ćemo tvoje sljedeće javljanje.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...